Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/61/5017161/html/web/luan/includes/config.php on line 19
Lu-an d.o.o. - MATERIALS
Lu-an d.o.o. Lu-an d.o.o.
Language: English Hrvatski

MATERIALS: Aluminijska ograda


Najnoviji trend u građevinarstvu su ograde od eloksiranog aluminija koje se odlikuju visokom kvalitetom, sjajem i pristupacnijom cijenom od inox ograda.
Ograde od aluminija testirane su u slanoj komori, te ne reagiraju na salinitet i zadovoljavaju sve svjetske standarde
Kao takve prikladne su za postavljanje u neposrednoj blizini mora
Po kemijskom sastavu indenticne su aluminijskim brodskim jarbolima, dodatno zaštićene eloksažom i polirane.

još jedna od prednosti aluminijskih ograda jest što je ona sistemska ograda, koja se nigdje ne vari. Za spajanje ove vrste ograde upotrebljavaju se inox vijci, specijalna dvokomponentna ljepila te posebni silikoni (brtvila-ljepila). Gotovo cjelokupna montaža ove vrste ograde vrši se na mjestu postavljanja. Ograde od eloksiranog aluminija imaju izgled slican ogradi od inoxa.
Ovako zašticen aluminij umanjeno reagira na temperaturne razlike, lagan je za održavanje, vrhunske kvalitete i umjerene cijene.
Za održavanje ovih ograda nudimo specijalne tekućine za dodatnu zaštitu od vanjskih utjecaja (prašine, cestica prljavštine, smoga) a koja pomaže da vaša ograda ima postojan izgled tijekom cijele godine.
 

Ostali materijali za izradu ograda

 
 
KONTAKTI: lu-an@lu-an.hr | TEL: 021/333-614
Sva prava pridr┼żana Lu-an d.o.o. 2007-2020 | Web design by VinisWEB